ΒΟΥΛΗ: Έκλεισε η επιτροπή – Ένταση στο χώρο «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

ΒΟΥΛΗ: Έκλεισε η επιτροπή – Ένταση στο χώρο «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Ένταση προκλήθηκε στη συγκέντρωση  κατά την έξοδο από τη Βουλή του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο Γενικός Εισαγγελέας δέχθηκε χαρακτηρισμούς από τους συγκεντρωθέντες, οι οποίοι καταφέρθηκαν και εναντίον της αστυνομίας λέγοντας ότι τα πυρά της έπρεπε να ήταν στραμμένα στον Κώστα Κληρίδη και όχι σε αυτούς.

Στον χώρο γίνεται διαμαρτυρία πολιτών με συνθήματα όπως «Λαέ πολεμά σου πίνουνε το αίμα», «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Οι συγκεντρωθέντες έχουν αναρτήσει πλακάτ στα οποία αναγράφονται συνθήματα, όπως «Πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα να σταματήσουν την κοροϊδία», «Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως οι εκποιήσεις περιουσιών», «Χρηματοπιστωτική ληστεία-οικονομικό πραξικόπημα».

Έξω από το κτήριο της Βουλής υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνδρες της ΜΜΑΔ  ενώ έχει διακοπεί για την κυκλοφορία ο δρόμος μπροστά από την Βουλή.

Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι η αναβολή της Ολομέλειας αφού την αναβολή στηρίζουν  ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE