ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Με πατερίτσα υποδέχθηκε τον Μητσοτάκη ο Πρόεδρος – Στρώθηκε κόκκινο χαλί – VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Με πατερίτσα υποδέχθηκε τον Μητσοτάκη ο Πρόεδρος – Στρώθηκε κόκκινο χαλί – VIDEO

Πρώτος υποδέχθηκε τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας ο ΥΠΕΞ της Κύπρου, ενώ ο Πρόεδρος, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι, που τον ταλαιπωρεί ακόμη, ανέμενε χαμογελαστός στην πόρτα του Προεδρικού.

Μετά την άφιξή του στον χώρο του Προεδρικού, ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, πρώτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τιμητικό άγημα απέδωσε τιμές και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης και ο ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης βάδισαν σε κόκκινο χαλί, μέχρι την είσοδο του Προεδρικού.

Ο κ. Μιτσατάκης στην συνέχεια χαιρέτησε τους Κύπριους αξιωματούχους, ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πόρτα εισόδου του Προεδρικού όπου τον ανέμενε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος υποβασταζόταν από πατερίτσα, λόγω του τραυματισμού του.

Πάντως, τόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όσο και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ήταν φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. 

*Το πιο κάτω βίντεο αφορά εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ΣΙΓΜΑ για την εκπομπή 'Μεσημέρι και κάτι':

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE