Τους περίμεναν πως και πως στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Η υποδοχή των παικτών του Άρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τους περίμεναν πως και πως στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Η υποδοχή των παικτών του Άρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην Κύπρο βρίσκεται πλέον η αποστολή του Άρη με φόντο την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, ενώ τους παίκτες υποδέχθηκαν φίλαθλοι της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Κινήσεις… πανικού ή τακτικής;

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Πέμπτη (01/08 20:00) την ΑΕΛ Λεμεσού, στην «ρεβάνς» του 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» αναχώρησαν σήμερα για την Κύπρο, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να φύγουν νωρίτερα από το αρχικό πρόγραμμα, προκειμένου οι παίκτες να εγκλιματιστούν στις υψηλές θερμοκρασίες που πρόκειται να συναντήσουν στον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του, έφτασαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου τους περίμεναν οπαδοί των «κιτρίνων».

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE