Μαρτίνεζ και ακόμη ένας εν ώρα πτήσης για Κύπρο δίδουν το… σύνθημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαρτίνεζ και ακόμη ένας εν ώρα πτήσης για Κύπρο δίδουν το… σύνθημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή του Άρη για το επαναληπτικό παιχνίδι του β’ προκριματικού του Europa League με την ΑΕΛ Λεμεσού (01/08, 8 μ.μ.) αναχώρησε σήμερα (29/07) το πρωί από Θεσσαλονίκη και προσγειώθηκε στη Λάρνακα το μεσημέρι, ενώ το πρόγραμμα των παικτών για την υπόλοιπη μέρα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Μαρτίνες μέσα στο αεροπλάνο και στη συνέχεια δημοσίευσε το στιγμιότυπο του λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία οι δυο ποδοσφαιριστές των κίτρινων κάνουν το σήμα της νίκης, κάνοντας έτσι την πρόβλεψή τους για τον αγώνα της Πέμπτης.

Πηγή: www.to10.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE