Μαρτίνεζ και ακόμη ένας εν ώρα πτήσης για Κύπρο δίδουν το… σύνθημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαρτίνεζ και ακόμη ένας εν ώρα πτήσης για Κύπρο δίδουν το… σύνθημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή του Άρη για το επαναληπτικό παιχνίδι του β’ προκριματικού του Europa League με την ΑΕΛ Λεμεσού (01/08, 8 μ.μ.) αναχώρησε σήμερα (29/07) το πρωί από Θεσσαλονίκη και προσγειώθηκε στη Λάρνακα το μεσημέρι, ενώ το πρόγραμμα των παικτών για την υπόλοιπη μέρα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Μαρτίνες μέσα στο αεροπλάνο και στη συνέχεια δημοσίευσε το στιγμιότυπο του λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία οι δυο ποδοσφαιριστές των κίτρινων κάνουν το σήμα της νίκης, κάνοντας έτσι την πρόβλεψή τους για τον αγώνα της Πέμπτης.

Πηγή: www.to10.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE