ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Εντοπίστηκε κάλυκας – Σωτήρια η εμπλοκή που έπαθε το όπλο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Εντοπίστηκε κάλυκας – Σωτήρια η εμπλοκή που έπαθε το όπλο

Κάλυκας εντοπίστηκε από το όπλο, με το οποίο πυροβόλησαν το βράδυ της Τετάρτης (31/07), 47χρονο στον Ύψωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, το όπλο των δραστών έπαθε εμπλοκή, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ρίξουν και άλλες σφαίρες στο θύμα.

Όπως πληροφορούμαστε αναμένεται ο κάλυκας που έχει εντοπιστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διευκρινιστεί ο τύπος όπλου που χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου, εναντίον του 47χρονου Ελληνοκύπριου.

Όπως δήλωσε στους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε. ο κ. Σωτηριάδης, ο 47χρονος δέχθηκε επίθεση ενώ μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, έξω από ταβέρνα, πλησίον του οικήματος φιλάθλων του Απόλλωνα.

Δυο άνδρες, επιβαίνοντας μοτοσικλέτας σκούρου χρώματος, μεγάλου κυβισμού και φέροντας προστατευτικά κράνη (full face) τον πλησίασαν και εν συνεχεία ο ένας εκ των δυο φέρεται να τον πυροβόλησε μια φορά. Ο κ. Σωτηριάδης διευκρίνισε ότι όλα τα πιο πάνω αποτελούν μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο και πως η Αστυνομία διεξάγει τις δικές της εξετάσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρίες, ενώ εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δύο δραστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..