ΠΑΦΟΣ: Πυροβολισμοί και επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών - Παράνομες ουσίες στην κατοχή τους

ΠΑΦΟΣ: Πυροβολισμοί και επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών - Παράνομες ουσίες στην κατοχή τους

Στην σύλληψη δύο Ε/κ ηλικίας 26 και 29 ετών προχώρησαν την Τετάρτη (31/07), στις 20:30 μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), μετά από επεισοδιακή καταδίωξη για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) ύστερα από σχετική παρακολούθηση εντόπισαν τον έναν από τους δύο νεαρούς να μπαινοβγαίνει σε όχημα το οποίο βρισκόταν και ο δεύτερος νεαρός.

Στην κατοχή των δύο νεαρών εντοπίστηκαν ναρκωτικά περίπου 250 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 3.360 ευρώ για το οποίο δεν μπορούσαν ανακρινόμενοι να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ρίφθηκε μάλιστα, προειδοποιητικός πυροβολισμός, όταν ο ένας εκ των δραστών επιχείρησε να εξέλθει του οχήματος στο οποίο επέβαινε και να διαφύγει πεζός. Στην κατοχή του ανευρέθηκε η ποσότητα των ναρκωτικών – 250 γραμμαρίων - η οποία ήταν χωρισμένη σε οκτώ διαφορετικές συσκευασίες. Ο οδηγός του οχήματος παρέμεινε στην θέση του και σε έρευνα στο όχημα εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο νεαροί είναι της παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια και της χρήσης ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( κλιμάκιο Πάφου)

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ)

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE