Άνετα η Ξάνθη και βλέπει πιο ψηλά

Άνετα η Ξάνθη και βλέπει πιο ψηλά

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη πέτυχε η Ξάνθη που επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Οι Ακρίτες που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Τάσο Παπάζογλου στο 40’, ενώ στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Κλέιτον στο 63’ και Καπετάνο στο 83’ και πήραν τη νίκη. Η Ξάνθη έπιασε στη βαθμολογία στην 6η θέση τον Παναιτωλικό και είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την 5η θέση όπου βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (61' Βάλτερ), Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης (72' Παπαστεριανός), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (88' Ράνος)

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκαρσία Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Νίκολας Μαρτίνες (68' Ρουσκουγιέδα), Μύγας (57' Μπεχαράνο), Ετζενγκέλε, Φωτάκης (72' Κουτρομάνος)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE