Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Δύο μήνες είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας ο ΠΑΟΚ και επιτέλους τα κατάφερε κόντρα στον Εργοτέλη με το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 83’ να λυτρώνει τους Θεσσαλονικείς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά με κακό αγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο έλεγχε τον αγώνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Η ομάδα της Κρήτης από την πλευρά της κράτησε γερά στον ανασταλτικό τομέα, όμως δεν άντεξε καθώς λύγισε με το γκολ που δέχτηκε λίγο πριν το τέλος.

Για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά τη φυγή του Άγγελου Αναστασιάδη και με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς (42’ Κωνσταντινίδης), Ρικάρντο Κόστα (80’ Παπαγιαννόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Περέιρα (70’ Παπαδόπουλος), Μακ, Αθανασιάδης

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γκοργκς, Γκέντσογλου (88’ Σολάρι), Λουβιόν, Χαντί (71’ Καλέ), Μπόε, Ουλά, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (67’ Τζιλάς)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE