Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

Δύο μήνες είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας ο ΠΑΟΚ και επιτέλους τα κατάφερε κόντρα στον Εργοτέλη με το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 83’ να λυτρώνει τους Θεσσαλονικείς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά με κακό αγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο έλεγχε τον αγώνα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Η ομάδα της Κρήτης από την πλευρά της κράτησε γερά στον ανασταλτικό τομέα, όμως δεν άντεξε καθώς λύγισε με το γκολ που δέχτηκε λίγο πριν το τέλος.

Για τον ΠΑΟΚ ο αγώνας ήταν ο πρώτος μετά τη φυγή του Άγγελου Αναστασιάδη και με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς (42’ Κωνσταντινίδης), Ρικάρντο Κόστα (80’ Παπαγιαννόπουλος), Βίτορ, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Περέιρα (70’ Παπαδόπουλος), Μακ, Αθανασιάδης

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γκοργκς, Γκέντσογλου (88’ Σολάρι), Λουβιόν, Χαντί (71’ Καλέ), Μπόε, Ουλά, Χαλκιαδάκης, Ολαϊτάν (67’ Τζιλάς)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE