Η μαρτυρία της νεαρής Κύπριας που δέχθηκε σφαίρα – «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα» - VIDEO

Η μαρτυρία της νεαρής Κύπριας που δέχθηκε σφαίρα – «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα» - VIDEO

Η κοπέλα βρισκόταν την Πέμπτη 01/08 στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν δέχτηκε τη σφαίρα.

Στο νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα διακομίστηκε μια νεαρή κοπέλα από την Κύπρο. Η νεαρή Κύπρια μίλησε για την περιπέτειά της αποκλειστικά στην κάμερα του OPEN TV, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη.

Η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε αιμόφυρτη στο πίσω κάθισμα από μια σφαίρα που την χτύπησε.

«Ανοίγω το παράθυρο γιατί δεν δούλευε το air condition. Βρισκόμασταν στην οδό Απoκορώνου. Ανοίγω το παράθυρο εγώ και σε κάτι δευτερόλεπτα χωρίς να καταλάβω τι έγινε, νιώθω ένα πόνο και ακούω ένα θόρυβο σα να ξεφουσκώνει ένα λάστιχο». Η οδηγός αμέσως πάτησε φρένο και είδε την ανιψιά της τραυματισμένη. «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα και παίρνω και τη σφαίρα. Η θεία είναι παδίατρος, σταμάτησε απευθείας, μου έφεραν νερό και με έφεραν αμέσως στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το θύμα η σφαίρα προήλθε από διαγώνια δεξιά μόλις άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και την χτύπησε στον θώρακα κάτω από το στήθος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE