ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ξέσπασε η κόρη του κ. Αντρέα που έχουν χαθεί τα ίχνη του πριν ένα μήνα – «Όπως κι αν είναι πρέπει να τον βρω»

ΚΥΠΡΟΣ: Ξέσπασε η κόρη του κ. Αντρέα που έχουν χαθεί τα ίχνη του πριν ένα μήνα – «Όπως κι αν είναι πρέπει να τον βρω»

Κυριακή 4 Αυγούστου και ο 77χρονος Αντρέας Αγαθαγγέλου από την Λάρνακα δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής από εκείνο το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουλίου.

Από τις 5 Ιουλίου, μέρα που αναχώρησε από το σπίτι του, χάθηκαν τα ίχνη του 77χρονου Αντρέα Αγαθαγγέλου, με την οικογένειά του να συνεχίζει αδιάκοπα να τον αναζητά σε όλη την Κύπρο!

Η κόρη του, σε μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι ψάχνουν ακόμη τον κ. Αντρέα, ενώ διερωτάται πως γίνεται να χάνονται έτσι τα ίχνη κάποιου ανθρώπου από τη μια στιγμή στην άλλη…

Ζητά για ακόμη μια φορά την βοήθεια του κοινού, ενώ δεν ξεχνά να ευχαριστήσει όλους όσους συνδράμουν στις έρευνες για εντοπισμό του πατέρα της!

«Ένας μήνας σήμερα και ακόμα ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να χάνεται από την μια στιγμή στην άλλη και κανένας να μην τον είδε?? Να μην γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ να μας πει?????.... ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ..... Εμείς ακόμα συνεχίζουμε, με όσες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις μας έχουν απομείνει!!! Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι έχουν αφιερώσει πολύ από τον χρόνο τους, αγκάλιασαν τον πόνο μας και τον έκαναν δικό τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας βοηθήσουν να βρούμε τον Αντρέα μας, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!!!! ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα κάνατε μέχρι στιγμής. Όσο φτωχό και αν ακούγεται το ευχαριστώ μου. ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!! Όπου και αν βρίσκεται ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ!!! Για ΕΚΕΙΝΟΝ, για εμάς , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ πλάι μας όλο αυτό τον καιρό!!!! ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, όπου και αν βρίσκεστε, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟ, ΠΑΦΟ, ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ, οποιαδήποτε πληροφορία είναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!! ..... Παπά μου...., ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!!! ... και μαζί με μένα άνθρωποι που δεν γνώρισες ποτέ σου!!!!! Θερμές ευχαριστίες Εκ μέρους της οικογένειας προς την Αστυνομία Κύπρου, την Πολιτική Άμυνα, Την ΕΜΑΚ, Το ΕΤΕΑ και όλους όσους ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε όλη αυτή την προσπάθεια!!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ!» αναφέρει στην ανάρτησή της!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top