ΛΕΜΕΣΟΣ: Συμβολή αστυνομικών στην προσπάθεια παροχής βοήθειας σε άτομα με λευχαιμία - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συμβολή αστυνομικών στην προσπάθεια παροχής βοήθειας σε άτομα με λευχαιμία - VIDEO

Στην προσπάθεια καθαρισμού του βυθού, στην περιοχή της αποβάθρας του παλιού λιμανιού Λεμεσού, συνέβαλε η Αστυνομία Κύπρου.

Η περιβαλλοντική αυτή δράση, διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/8), στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Beach Water Polo Tour 2019, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 2-4 Αυγούστου, 2019 στη Λεμεσό.

Στον καθαρισμό συμμετείχαν μέλη της ομάδας δυτών της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και πολίτες.

Το Beach Water Polo Tour 2019 είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με Αιματολογικά Νοσήματα, που έχει ως βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα άτομα που έχουν διαγνωσθεί με λευχαιμία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE