ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις μέρες στο κελί ο 31χρονος που είχε ακατάλληλες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ανήλικης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις μέρες στο κελί ο 31χρονος που είχε ακατάλληλες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ανήλικης

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε την Δευτέρα (5/8) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, ότι ανήλικη απέστειλε, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, γυμνές της φωτογραφίες σε ενήλικα άνδρα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 31χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (4/8), δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, στην οικία του, στη Λεμεσό.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Από προκαταρκτικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, εντοπίστηκε σε αυτό αριθμός γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE