ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις μέρες στο κελί ο 31χρονος που είχε ακατάλληλες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ανήλικης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις μέρες στο κελί ο 31χρονος που είχε ακατάλληλες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ανήλικης

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε την Δευτέρα (5/8) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, ότι ανήλικη απέστειλε, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, γυμνές της φωτογραφίες σε ενήλικα άνδρα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 31χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (4/8), δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, στην οικία του, στη Λεμεσό.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Από προκαταρκτικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, εντοπίστηκε σε αυτό αριθμός γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE