Στο Προεδρικό η Μέτσολα: Συναντιέται με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Ακολουθεί Διάσκεψη Προέδρων ΕΚ
Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθη γύρω στις 5.15 το απόγευμα της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι- Καταπλακωμένη από βράχια
«Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σορός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 7/8) σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ», αναφέρει ο κ. Σαββίδης σε γραπτή ανακοίνωσή του.
Νοείται, συνεχίζει, ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.
«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής Πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ» καταλήγει ο Υπουργός.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




