ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονισμένος ο Υπ. Δικαιοσύνης Γ. Σαββίδης- 'Ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι'

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονισμένος ο Υπ. Δικαιοσύνης  Γ. Σαββίδης- 'Ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι'

Τον συγκλονισμό του εκφράζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, για τον εντοπισμό της σορού της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, ενώ λέει ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες.

«Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σορός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (Τετάρτη 7/8) σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ», αναφέρει ο κ. Σαββίδης σε γραπτή ανακοίνωσή του.
 
Νοείται, συνεχίζει, ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής Πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ» καταλήγει ο Υπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE