Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ανατράπηκε όχημα – Πυκνή τροχαία κίνηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ανατράπηκε όχημα – Πυκνή τροχαία κίνηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Παρασκευής (9/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Μέσα Γειτονιάς.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα CyPolice Checkpoint, όχημα που βρισκόταν εν κινήσει ανατράπηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πάντως, λόγω του τροχαίου στο σημείο υπήρξε αυξημένη τροχαία κίνηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE