ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Έρανο για νέο δικηγόρο – Θέλουν 18.000 δολάρια οι γονείς

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Έρανο για νέο δικηγόρο – Θέλουν 18.000 δολάρια οι γονείς

Μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος συνηγόρου υπεράσπισης της 19χρονης Βρετανής που κατηγορείται πλέον ότι κατήγγειλε ψευδώς ομαδικό βιασμό της, οι γονείς της φαίνεται να ψάχνουν χρήματα για πρόσληψη νέου.

Μέσω της σελίδας GoFundMe φαίνεται πως η οικογένεια της 19χρονης αναζητά χρήματα για να καλύψει το ποσό που χρειάζεται, για την έννομη άμυνα της νεαρής Βρετανίδας στο δικαστήριο.

Όπως σημειώνεται μάλιστα, αναζητούν δωρεές για να συγκεντρώσουν το ποσό των 18 χιλ. δολαρίων.

Θυμίζουμε ότι το ThemaOnline στις 6 Αυγούστου είχε ενημερώσει πρώτο για την πρόθεση του Ανδρέα Πιττάτζη, πρώην, πλέον, δικηγόρου της 19χρονης, για απόσυρσή του από την υπεράσπισή της.

Μάλιστα, είχαμε ενημερώσει για σοβαρές διαφωνίες που προέκυψαν μεταξύ του κ. Πιττάτζη και της πελάτισσάς του, ως προς την γραμμή υπεράσπισης.

Οι πληροφορίες του ThemaOnline επιβεβαιώθηκαν πλήρως στις 7 Αυγούστου όταν η 19χρονη οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για να απαντήσει στην κατηγορία που αντιμετωπίζει, όπου ο δικηγόρος της αποσύρθηκε εξηγώντας μάλιστα τους λόγους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Λήψη καταθέσεων για τη νέα τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο - Πότε θα διενεργηθεί η νεκροτομή στο βρέφος

Λήψη καταθέσεων για τη νέα τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο - Πότε θα διενεργηθεί η νεκροτομή στο βρέφος

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τη νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/3) στη Λευκωσία, όπου ένα 9μηνο βρέφος εντοπίστηκε νεκρό στο όχημα της μητέρας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE