ΤΡΑΓΩΔΙΑ- ΙΚΑΡΙΑ: Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπριου συντρόφου της Νάταλι- «Είμαι συντετριμμένος, είναι δύσκολο να μιλήσω»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ- ΙΚΑΡΙΑ: Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπριου συντρόφου της Νάταλι- «Είμαι συντετριμμένος, είναι δύσκολο να μιλήσω»

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι τον χαμό της 34χρονης Ναταλί. Μιας νέας, δραστήριας γυναίκας, που αποτελούσε έμπνευση για όλους όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από οικείους της.

Το τραγικό νέο βύθισε στο πένθος και τον σύντροφό της, τον Κυριάκο Ασιήκαλη, ο οποίος τα δύο 48ωρα που η Νάταλι Χριστοφόρου αγνοείτο, προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να την εντοπίσει. Δυστυχώς η εξέλιξη είναι γνωστή με τον 38χρονο Κύπριο, να αναγνωρίζει το πτώμα της σύντροφου του, γράφοντας τον «τραγικό επίλογο».

Ο Κυριακός, μίλησε στην βρετανική Daily Mail, που κατάφερε να του αποσπάσει μερικά λόγια.

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις να περιγράψω πώς νιώθω τώρα. Είμαι συντετριμμένος και μου είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό που συνέβη. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να πω περισσότερα, αλλά αυτή η στιγμή δεν είναι τώρα» ανέφερε στη σύντομη δήλωση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 38χρονο Κύπριο – «Ούρλιαζε και έκλαιγε»

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ο 38χρονος είχε γνωρίσει την άτυχη γυναίκα πριν από 5 χρόνια, ενώ παραμένει στο νησί της Ικαρίας για κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σημειώνεται ότι είναι ο άνθρωπος που αναγνώρισε τη σορό της Νάταλι από τα ρούχα της και τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE