ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος με το «καλημέρα» - Η μαρτυρία που τον «έκαψε»

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος με το «καλημέρα» - Η μαρτυρία που τον «έκαψε»

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, για την οποία συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 45 χρόνων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8), εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 73χρονου ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Λεμεσού.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 45χρονου, στη σύλληψη του οποίου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 6.30 το πρωί του Σαββάτου, με Δικαστικό ένταλμα.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στη συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.