ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος με το «καλημέρα» - Η μαρτυρία που τον «έκαψε»

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Συνελήφθη 45χρονος με το «καλημέρα» - Η μαρτυρία που τον «έκαψε»

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, για την οποία συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 45 χρόνων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8), εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 73χρονου ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Λεμεσού.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 45χρονου, στη σύλληψη του οποίου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 6.30 το πρωί του Σαββάτου, με Δικαστικό ένταλμα.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στη συνέχεια ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE