Γιατί όχι και στην Κύπρο! Υδραυλικός δεν δέχεται λεφτά και πληρώνεται σε…είδος στην Ελλάδα

Γιατί όχι και στην Κύπρο! Υδραυλικός δεν δέχεται λεφτά και πληρώνεται σε…είδος στην Ελλάδα

Πλήρη αδιαφορία στις οικονομικές εξελίξεις, δείχνει Τρικαλινός υδραυλικός για τον οποίο είναι ξεπερασμένες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

Σύμφωνα με  το trikalanews.gr μετά από τηλεφώνημα  σε οικία του Δήμου για να επιδιορθωθεί το θερμοσίφωνα, πήρε την εικονιζόμενη …αμοιβή του, την οποία κουβαλούσε σε κεντρικό καφέ των Τρικάλων, καταφέρνοντας απο την μία να γίνει θέμα συζήτησης αλλά και να εμπνεύσει άλλους συμπολίτες του καθώς όπως καταλαβαίνετε λεφτά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Λόγω ότι η επέμβαση ήταν …μικροδουλειά «πληρώθηκε» με αυγά. Ειδάλλως θα έπαιρνε την κότα!

Την προηγούμενη φορά που επιδιόρθωσε βλάβη σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής, έφυγε με 2 λίτρα κατσικίσιο γάλα και μισό κιλό τυρι

Γιατί όχι να μην το υιοθετήσουμε και στην Κύπρο; Να έρχεται ο υδραυλικός στο σπίτι μας για «μερεμέτια» και να φεύγει με 2 κιλά χαλλούμι και 2 μπουκάλια κρασί; Καλή ιδέα! Για σκεφτείτε το ορισμένοι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE