Futsal: Έπιασε κορυφή το ΑΠΟΕΛ! (6-3 την Ανόρθωση)

Futsal: Έπιασε κορυφή το ΑΠΟΕΛ! (6-3 την Ανόρθωση)

Άρχισε η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Futsal. Σε σημερινούς αγώνες, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ πέτυχαν άνετες νίκες απέναντι σε Ανόρθωση και Αετό Σολέας αντίστοιχα.

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 6-3

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στη Λάρνακα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και η Ανόρθωση κέρδισε με 4-3. Απόψε το ΑΠΟΕΛ επικράτησε μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με 6-3.

Μετά τη χθεσινή απόφαση και την κατακύρωση του διακοπέντα αγώνα της 17ης αγωνιστικής με την Ομόνοια με 4-0 υπέρ του, το ΑΠΟΕΛ πέρασε στην κορυφή αλλά με αγώνα περισότερο. 

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ νίκησε και στους δύο αγώνες την Ανόρθωση με 9-2 (εκτός έδρας) και 6-4 στην έδρα του.

Αετός Σολέας – ΑΕΛ 1-4

Οι γηπεδούχοι άρχισαν την προσπάθεια τους με απολογισμό οκτώ βαθμούς και μετά την εντός έδρας ήττα τους από την ΑΕΛ, βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος ο Αετός νίκησε στην έδρα του με 9-5 και στη Λεμεσό νίκησε η ΑΕΛ με 6-5.

Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας – Ομόνοια και ΑΕΚ – Αραράτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE