Θύμα διαδικτυακής απάτης Έλληνας τραγουδιστής - Χρέωσαν τις πιστωτικές του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θύμα διαδικτυακής απάτης Έλληνας τραγουδιστής - Χρέωσαν τις πιστωτικές του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θύμα χάκερ έπεσε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ο χάκερ, είχε πρόσβαση στα social media του τραγουδιστή Χρήστου Αντωνιάδη και έκανε περίεργες αναρτήσεις, ενώ είχε πρόσβαση και στις πιστωτικές κάρτες τόσο στου τραγουδιστή όσο και στης γυναίκας του.

Ο τραγουδιστής στην αρχή, σύμφωνα με το Gossip-tv.gr δεν έδωσε βάση, ενώ το περιστατικό αντιλήφθηκε συνεργάτης του όπου έβλεπε περίεργες αναρτήσεις για κυκλοφορία νέου τραγουδιού και τότε θέλησε να ενημερώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος έψαξε το θέμα και αντιλήφθηκε ότι ο χάκερ τον έχει χρεώσει με 1500 ευρώ.

«Χάκαραν τo e-mail μου, που ήταν συνδεδεμένο με τα προσωπικά μου social media και δύο πιστωτικές κάρτες τη δική μου και της γυναίκας μου. Το λάθος μου ήταν πως δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα της τράπεζας που στάλθηκαν στο κινητό μου. Σκέφτηκα πως ήταν σφάλμα από το σύστημα του πιστωτικού καταστήματος» δήλωσε στην espresso ο τραγουδιστης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE