Τελέστηκε στο Γραμματικό Αττικής το ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Ήλιος

Τελέστηκε στο Γραμματικό Αττικής το ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Ήλιος

Τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 14/8, στο Γραμματικό Αττικής, η Θεία Λειτουργία και το ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας του αεροσκάφους “Ήλιος”.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν αρκετοί συγγενείς των 121 θυμάτων της τραγωδίας. Του ετήσιου μνημοσύνου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος. Ακολούθως όλοι οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην κορυφή του βουνού, στο σημείο της πτώσης του αεροσκάφους, όπου τελέστηκε τρισάγιο.

Την Κυπριακή Δημοκρατία εκπροσώπησε ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος. Στεφάνια κατατέθηκαν εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, του Δημοκρατικού Συναγερμού, του ΑΚΕΛ, και της ΟΚΟΕ. Το παρών του έδωσε, επίσης, ο νέος Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας.

Το Boeing της «Ήλιος», το οποίο μετέφερε 115 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, με προορισμό την Πράγμα και ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, συνετρίβη στις 12:04 το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου 2005, στο Γραμματικό Αττικής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE