ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα της 74χρονης θανούσης – Στο Γενικό Λευκωσίας 27χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα της 74χρονης θανούσης – Στο Γενικό Λευκωσίας 27χρονη

Τη ζωή της έχασε η 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου από το Βουνί, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/08.

Συγκεκριμένα, η 74χρονη γυναίκα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα όταν το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνοδηγό 28χρονο και επιβάτη 27χρονη.

Το όχημα της άτυχης Μαρούλας Χριστοδούλου, ανετράπη και κατέληξε σε χαντάκι και η ίδια έχασε τη ζωή της.

Οι δυο 27χρονες κοπέλες και ο 28χρονος συνοδηγός, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η μια εκ των δυο νεαρών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητάς της κατάστασή της.  

Ο 28χρονος συνοδηγός φέρει τραύματα στο χέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE