ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

Η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό της Επαρχίας Λεμεσού είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 23.20 της Παρασκευής (16/8).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατέκαψε περίπου 3 δεκάρικα από άγρια βλάστηση και καλαμιώνες εντός κοίτης ποταμού.

Ο κ. Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στο μέρος της πυρκαγιάς παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17/8) αναμένεται να επιχειρήσουν και εναέρια μέσα για τελική κατάσβεση και ασφάλιση της περιμέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE