ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

Η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό της Επαρχίας Λεμεσού είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 23.20 της Παρασκευής (16/8).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατέκαψε περίπου 3 δεκάρικα από άγρια βλάστηση και καλαμιώνες εντός κοίτης ποταμού.

Ο κ. Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στο μέρος της πυρκαγιάς παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17/8) αναμένεται να επιχειρήσουν και εναέρια μέσα για τελική κατάσβεση και ασφάλιση της περιμέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE