ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό

Η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό της Επαρχίας Λεμεσού είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 23.20 της Παρασκευής (16/8).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατέκαψε περίπου 3 δεκάρικα από άγρια βλάστηση και καλαμιώνες εντός κοίτης ποταμού.

Ο κ. Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στο μέρος της πυρκαγιάς παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17/8) αναμένεται να επιχειρήσουν και εναέρια μέσα για τελική κατάσβεση και ασφάλιση της περιμέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE