ΑΓ. ΝΑΠΑ: Ώρες αγωνίας για τον 23χρονο Άγγελο - Καμιά επικοινωνία με συγγενή του από τις 3/8

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Ώρες αγωνίας για τον 23χρονο Άγγελο - Καμιά επικοινωνία με συγγενή του από τις 3/8

Καταγγέλθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16/8 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 12/08/2019 ο Άγγελος Μιχαήλ Ασίκης, 23 ετών, κάτοχος Ελληνικής ταυτότητας, ο οποίος διέμενε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 23χρονος θεάθηκε για τελευταία φορά στις 12/8/2019 στην Αγία Νάπα, ενώ η τελευταία φορά που είχε επικοινωνία με συγγενικό του πρόσωπο ήταν στις 3/8/2019.

Ο 23χρονος περιγράφεται, ως ύψους 165μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά και στον αριστερό βραχίονα του φέρει τατουάζ, το οποίο απεικονίζει το κεφάλι λιονταριού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου στον αριθμό τηλεφώνου 23803024 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο Application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE