Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και φιλική ισοπαλία πριν την πρεμιέρα

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και φιλική ισοπαλία πριν την πρεμιέρα

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «N.Papas Group Αμμόχωστος / Επιστροφή» η Νέα Σαλαμίνα εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια.

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου η Ομόνοια άνοιξε το σκορ, όταν ο Σακκής έπειτα από σέντρα του Χαραλάμπους με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βεσελόφσκι.

Στο 65ο λεπτό ο Σιαθάς με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι ως εξής:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Κορρέια, Ζιόρντι, Λαμπότ, Χριστοφόρου, Τσαμπούρης, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ελουντού, Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ

Ομόνοια: Παναγή, Μανρίκε, Μικού, Γκόμες, Τζιωνής, Παναγιώτου, Μαυρίας, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Κακουλλής, Σακκής.

Πατήστε εδώ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως σας το μεταφέραμε ζωντανά

Η Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή αντιμετωπίζει την Πάφος FC, ενώ η Ομόνοια αναμετράται με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.