Φιλική νίκη με ΚΑΡΦΩΜΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μπεριγκό η Πάφος FC επί της Ανόρθωσης

Φιλική νίκη με ΚΑΡΦΩΜΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μπεριγκό η Πάφος FC επί της Ανόρθωσης

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας η Πάφος FC κέρδισε την Ανόρθωση με 2-1.

Ο Μπεριγκό ήταν ο παίκτης που σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς.

Στο 7ο λεπτό με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 51ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0.

Η Ανόρθωση στο 67ο λεπτό μείωσε με τον Καλτσά σε 1-2, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Πάφος FC: Ρούντκο, Πάβελ, Πάνος, Σιρόκ, Φιλιώτης, Πάντσεον, Λέντλεϊ, Ιμπραχίμ (77΄Φόλμπρεχτ,), Νέμετς, Μπεριγκό (83΄ Βα ), Λουλίνια (64΄Τόρες)

Ανόρθωση: Παπαδόπουλος, Πηλέας (65΄Πηλέας), Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς (64΄Βασιλακάκης), Μαργκάσα (64΄Νταουσβίλι), Οκριασβίλι (60΄Καλτσάς), Ντούρις, Μανθάτης, Σαντίκ (75΄Κατσαράβα)

Πλέον, οι δύο ομάδες σκέφτονται την πρεμιέρα, με την Πάφο FC την ερχόμενη Παρασκευή ν’ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ τη μεθεπόμενη Κυριακή η Ανόρθωση να κοντράρεται στο Τσίρειο Στάδιο με την ΑΕΛ.

Πατήστε εδώ για να δείτε πως σας μεταφέραμε ζωντανά το παιχνίδι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.