ΣΟΚ στην Εθνική Ελλάδας με παίκτη του Παναθηναϊκού – Φόβοι για ρήξη χιαστού

ΣΟΚ στην Εθνική Ελλάδας με παίκτη του Παναθηναϊκού – Φόβοι για ρήξη χιαστού

Ένας ακόμη τραυματισμός για την Εθνική Ελλάδας, με τον Γιάννη Αθηναίου να χτυπά στο γονάτο και να αποχωρεί με δάκρυα στην αγκαλιά των Μπουρούση και Βασιλόπουλου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Αθηναίου. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου της φιλικής αναμέτρησης με την Σερβία, ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, το οποίο φάνηκε να «γυρίζει».

Ο Αθηναίου αμέσως έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, με τους συμπαίκτες και το ιατρικό επιτελείο να σπεύδουν άμεσα πάνω του.

Το ΟΑΚΑ «πάγωσε», με τον δακρυσμένο Αθηναίου να αποχωρεί στα αποδυτήρια στην αγκαλιά των Μπουρούση και Βασιλόπουλου, σε έναν τραυματισμό που προκαλεί έντονη ανησυχία.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού, με το γόνατο του παίκτη να είναι πολύ πρησμένο.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE