ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Ελεύθερος ο 45χρονος ύποπτος -Δεν κατηγορήθηκε

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Ελεύθερος ο 45χρονος ύποπτος -Δεν κατηγορήθηκε

Ελεύθερος, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών, αφέθηκε ο 45χρονος ύποπτος για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 45χρονος ύποπτος που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/8) για την φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 73χρονου, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των ερευνών της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 45χρονος είχε συλληφθεί κατόπιν μαρτυρίας, ενώ είχε οδηγηθεί και ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ωστόσο, με την ολοκλήρωση της προσωποκράτησης του, ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται η ολοκλήρωση των ερευνών. Για την ώρα δεν έχει κατηγορηθεί.

Ο εμπρησμός του οχήματος σημειώθηκε λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/8), όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 73χρονου ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Λεμεσού.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα τέθηκε κακόβουλα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE