Η Αμμόχωστος μας ακολουθεί και πάντα σ’ αυτήν θα επιστρέφουμε, δήλωσε ο Νίκος Κάρουλλας

Η Αμμόχωστος μας ακολουθεί και πάντα σ’ αυτήν θα επιστρέφουμε, δήλωσε ο Νίκος Κάρουλλας

Η Αμμόχωστος μας ακολουθεί και πάντα σ’ αυτήν θα επιστρέφουμε, δήλωσε ο υποψήφιος για τη Δημαρχία Αμμοχώστου Νίκος Κάρουλλας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 25/8 για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αμμοχώστου.


 
Σε δηλώσεις στο Γυμνάσιο Φανερωμένης στη Λάρνακα, ο κ. Κάρουλλας ανέφερε ότι «σήμερα είναι η μέρα της Αμμοχώστου, της πόλης της καρδιάς μας.  Αυτές τις εβδομάδες έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να θυμηθούμε ξανά την πραγματική μας ταυτότητα, την ταυτότητα του Αμμοχωστιανού, της πόλης, της επαρχίας, να μιλήσουμε για τις γειτονιές μας και να θυμίσουμε στους πιο νέους ότι είμαστε 45 χρόνια σε αναμονή».
 
Οι Αμμοχωστιανοί, συνέχισε «είναι διάσπαρτοι παντού, όμως η πόλη μας ακολουθεί και πάντα στην Αμμόχωστο θα επιστρέφουμε» και ευχήθηκε σε όλους "καλή ψήφο".
 
Ο κ. Κάρουλλας ευχαρίστησε «τους εθελοντές, όλων των υποψηφίων για τη δημαρχία Αμμοχώστου γιατί όπως εξήγησε "προσπάθησαν να φέρουν τους Αμμοχωστιανούς στην κάλπη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα θέλουμε να αποδείξουμε ξανά ότι είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι 45 χρόνια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE