Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του μικρού Αντώνη για τη στιγμή που παραλίγο να τον χάσουν – VIDEO

Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του μικρού Αντώνη για τη στιγμή που παραλίγο να τον χάσουν – VIDEO

Μια συγκλονιστική στιγμή που βίωσε η οικογένεια του μικρού Αντώνη, περιέγραψε η μητέρα του, Χαρά Θωμά, στην εκπομπή ‘Όλα καλά’ την Δευτέρα (26/08).

Όπως ανάφερε η κυρία Χαρά, στις 21 Ιανουαρίου παραλίγο να χάσουν τον μικρό Αντώνη μέσα από τα ίδια τους τα χέρια, καθώς βρισκόταν στο κρεβατάκι του.Περιέγραψε αυτή την στιγμή, ανατριχιάζοντας για τα όσα έζησαν πριν από επτά μήνες.

 
Οι γονείς του μικρού Αντώνη κάλεσαν ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στην Μακάρειο Νοσοκομείο και εισήχθη στην Εντατική Παίδων και ακολούθως διασωληνώθηκε, με την κατάσταση να ήταν πολύ κρίσιμη.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή, ο μικρός Αντώνης κατάφερε να βγει νικητής και όπως αναφέρει η μητέρα του, τρεις μήνες που βρισκόταν στην Εντατική δεν έχασε στιγμή την ελπίδα και το χαμόγελο από το πρόσωπο του.

Όλο το Μακάρειο Νοσοκομείο γνώριζε τον μικρό Αντώνη, ενώ καθημερινά περνούσαν να τον χαιρετήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο μικρός Αντώνης, γεννήθηκε στις 04/10/2017 χωρίς να έχει εμφανίσει οποιοδήποτε ανησυχητικό σημάδι, μέχρι τον 5ο μήνα της ζωής του όπου διαγνώστηκε με τη νόσο Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου 1 (Spinal Muscular Atrophy).

Πρόκειται για μία σπάνια, εκφυλιστική και καταληκτική νόσο με μέσο προσδόκιμο επιβίωσης, χωρίς θεραπεία μέχρι την ηλικία των 2 ετών.

Ολόκληρη Κύπρος συγκίνησε με την ανταπόκριση της στον έρανο που έκανε η οικογένεια του μικρού Αντώνη, με σκοπό να μαζευτεί το χρηματικό ποσό των 2,14 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, το κράτος ανάλαβε να καλύψει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη.

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE