Εγκωμίτης: «Καλό παιχνίδι για τον κόσμο – Σαν προπονητές, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε»

Εγκωμίτης: «Καλό παιχνίδι για τον κόσμο – Σαν προπονητές, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Τάσος Μάρκου», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Εθνικό, ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Γιώτης Εγκωμίτης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε και οι δύο ομάδες τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο, απόλαυσε γκολ και χαμένες ευκαιρίες.

Σαν προπονητές, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Έγιναν σκληρές μάχες μέσα στο γήπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που έδωσαν τα πάντα για να πάρουν αυτή την πανάξια νίκη.

Η ΕΝΠ στάθηκε πολύ καλά, μας έβαλε κατά διαστήματα τη δική της πίεση, ήταν ένας αξιόλογος αντίπαλος και θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.