«Μάτια» μεγάλης ομάδας στο «Τάσος Μάρκου»! – Ποιος παίκτης «έκλεψε την παράσταση»

«Μάτια» μεγάλης ομάδας στο «Τάσος Μάρκου»! – Ποιος παίκτης «έκλεψε την παράσταση»

Στις εξέδρες του «Τάσος Μάρκου», απ΄ όπου παρακολουθούν τον αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον Εθνικό, βρίσκονται δύο άνθρωποι της Ομόνοιας.

Ο λόγος για τους Ράινερ Ράουφμαν και Σίμο Ταραπουλούζη, οι οποίοι αν δεν πήγαν για «κατασκοπεία» των δύο ομάδων τις οποίες οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις επόμενες αγωνιστικές, θα πήγαν για να τσεκάρουν κάποιον ή κάποιους παίκτες, με τον Καμερουνέζο Κονέ του Εθνικού πάντως, να «κλέβει την παράσταση» στο Α΄ ημίχρονο με την απόδοση του!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE