Του πήρε τον αέρα

Του πήρε τον αέρα

Επιβλητική η ΑΕΚ πέρασε σαν αέρας από το «Αμμόχωστος», όπου συνέτριψε με 4-0 τον Ερμή και έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη, ενώ έβγαλε τον αντίπαλο της εκτός διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ομάδα της Λάρνακας πήρε τον αέρα στον Ερμή αφού και στον προηγούμενο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες τον κέρδισε με το ίδιο σκορ.

Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο η ομάδα της Λάρνακας που άνοιξε το σκορ στο 22’ με τον Καταλά και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μυτίδη στο 32’. Ο Τομάς έγραψε το 3-0 στο 83’ και στις καθυστερήσεις ο Μοντέιρο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ερμής: Μπογκαντίνοφ, Λόπες, Σαμάρας (34' Παουλίνιο), Ντε Πίνα, Ζάρκοβιτς, Χριστοφή, Ταραλίδης (59' Ταραλίδης), Ιμπραΐμι, Ρέζεκ, Μανού (77' Τόφας), Ονίλο.

ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Καταλά, Μουρίγιο, Σκοπελίτης, Λαρένα (75' Μπόλιεβιτς), Τομάς, Βάντερ (37' Εγγλέζου), Μοντέιρο, Μυτίδης (67' Κολαούτι).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE