«Καθάρισε» ο Βιλέλα

«Καθάρισε» ο Βιλέλα

Με δύο γκολ του Βιλέλα ο η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» του Οθέλλου με 2-0, ξέγνοιασε οριστικά από την πιθανότητα να μπλεχτεί σε περιπέτειες και βύθισε την ομάδα της Αθηένου στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Ο Βιλέλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 28’ και στο 57’. Ήταν η  δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα αφού προηγήθηκε η νίκη κόντρα στον Εθνικό.

Οθέλλος: Ρόιν, Παναγιώτου, Κυριάκου, Σπρόκελ, Βασιλείου, Πουτζιουρής, Γκριν, Γκριγκαλασβίλι, Χατζηγιαννακού, Σάσι, Βέρα

Νέα Σαλαμίνα: Μπρουκς, Γκράιμς, Κυριάκου, Τσιγκουίνι, Μοντέιρο, Λαμπρόπουλος, Παπάβα, Λεόν, Πεδρίτο, Βιλέλα, Εζέ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE