ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 60χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 60χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα

Εξηντάχρονος τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 27/8 σε τροχαίο στην περιοχή Χλώρακας – Κισσόνεργας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη στην Λεωφόρο Χρυσονέρας στις 16:00 το απόγευμα όταν ο 60χρονος που επέβαινε μοτοσικλέτας συγκρούστηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με όχημα ενοικιάσεως που οδηγείτο από 62χρονο τουρίστα από την Ρωσία.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο 60χρονος μοτοσικλετιστής διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Φέρει ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE