ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Με κάταγμα στην επιγονατίδα ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Με κάταγμα στην επιγονατίδα ο 29χρονος

Τραυματίστηκε σοβαρά στην επιγονατίδα, ο 29χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/8) στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, 18χρονος οδηγός που κινείτο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε άλλη οδό, συγκρούστηκε με όχημα 29χρονου.

Ο 29χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί με την βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα επιγονατίδας, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Στους δύο οδηγός διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.