ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το όχημα της ελλείπουσας 50χρονης στην Κοράκου – Εντατικές έρευνες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το όχημα της ελλείπουσας 50χρονης στην Κοράκου – Εντατικές έρευνες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Σολέας για εντοπισμό 50χρονης γυναίκας που ελλείπει από την οικία της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε περιοχή του χωριού Κοράκου στην κοιλάδα Σολέας εντοπίστηκε το όχημα που οδηγούσε η 50χρονη.

Στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της γυναίκας διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της από μέλη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντών.

Υπενθυμίζουμε πως από το πρωί της Πέμπτης 29/08 η γυναίκα εξαφανίστηκε από την οικεία της και η Αστυνομία μαζί με την Πολιτική Άμυνα και εθελοντές πολίτες διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Για τον εντοπισμό της 50χρονης, η Αστυνομία χρησιμοποίησε drone για να διευκολύνει την εύρεση της, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE