Συνιδρυτής OCCRP προς Αναστασιάδη: «Αστείο… που φταίνε το ΑΚΕΛ. Μάγκες, φταίξτε μας, εμάς!» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Συνιδρυτής OCCRP προς Αναστασιάδη: «Αστείο… που φταίνε το ΑΚΕΛ. Μάγκες, φταίξτε μας, εμάς!» - ΕΙΚΟΝΕΣ

«Αστείο» χαρακτηρίζει συντάκτης του OCCRP το γεγονός πως η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο ίδιος ο Πρόεδρος φταίνε το ΑΚΕΛ για το δημοσίευμα του οργανισμού.

Συγκεκριμένα,  ο συντάκτης και συνιδρυτής του OCCRP (Organized Crime and Corruption Reporting Project), Drew Sullivan, αναφέρει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως είναι εξαιρετικό το γεγονός πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η «κλίκα» του φταίνε το ΑΚΕΛ για το δημοσίευμα του Οργανισμού.

«Μάγκες! Είναι δικό μας φταίξιμο! Εμείς βρήκαμε τις ρωσικές συμφωνίες της δικηγορικής του φίρμας στα δεδομένα του ‘TroikaLaundromat’. Φταίξτε, εμάς», αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απάντησε για τα «περί ξεπλύματος» ο Πρόεδρος: «Δεν πάτησα στο γραφείο από το ΄97»

Ενώ σε εκ νέου ανάρτηση του συντάκτη για το εν λόγω περιστατικό, αναπαράγει το ίδιο tweet, αλλάζοντας την αρχή και αναφέροντας πως είναι αστείο που ο Πρόεδρος και η «κλίκα» του φταίνε το ΑΚΕΛ, ενώ στο τέλος αναφέρει πως είναι απλά «καλή δημοσιογραφία».

 

 

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE