BREXIT: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο κατά του no deal

BREXIT: Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο κατά του no deal

Υπερψηφίστηκε την Τετάρτη 4/9 επί της αρχής στη Βουλή των Κοινοτήτων το νομοσχέδιο της αντιπολίτευσης που αποκλείει το Brexit χωρίς συμφωνία.


Υπέρ τάχθηκαν 329 βουλευτές και εναντίον 300, κάτι που σημαίνει ότι η λεγόμενη «συμμαχία των ανταρτών» ενισχύθηκε κατά μία ψήφο σε σχέση με τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία για έναρξη της νομοθετικής διαδικασίας.

Νέα ψηφοφορία θα ακολουθήσει στις 7 το βράδυ τοπική ωρα (21:00 ώρα Κύπρου), επί τροπολογιών που θα κατατεθούν.

Στη συνέχεια το νομοσχέδιο θα σταλεί στη Βουλή των Λόρδων όπου θα συζητηθεί έως την Παρασκευή το απόγευμα το αργότερο, πριν επιστρέψει στους βουλευτές για την οριστική έγκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE