ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Αξιολογήθηκε από ψυχίατρο η 40χρονη ύποπτη -Τι έδειξε η εξέταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Αξιολογήθηκε από ψυχίατρο η 40χρονη ύποπτη -Τι έδειξε η εξέταση

19:41 - Σε διαδικασία αξιολόγησης από ψυχίατρο της Δημοκρατίας υποβλήθηκε η 40χρονη ύποπτη για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στην Έγκωμη το πρωί της Τετάρτης (04/09).

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, ο ψυχίατρος που την εξέτασε το απόγευμα έκρινε πως η 40χρονη από τη Ρωσία έχει επίγνωση των πράξεών της και κατ΄ επέκταση μπορεί να παρακολουθήσει αστυνομική και δικαστική διαδικασία.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εντός της επόμενης ώρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τη σύντροφο του υιού της 72χρονης. Η 40χρονη γυναίκα φέρεται να κτύπησε βίαια με αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και στον λαιμό την 72χρονη, στο σαλόνι της οικίας της στην Έγκωμη.

Ο σύντροφός της και γιός του θύματος της πρωτοφανούς επίθεσης αντιλήφθηκε το γεγονός και εξουδετέρωσε την 40χρονη, ενώ εν συνεχεία κάλεσε βοήθεια.

Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου άμεσα υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE