Eίναι αλήθεια; Το IKEA πουλάει αυτή την gay μαξιλαροθήκη με το όνομα ενός πολιτικού;

Eίναι αλήθεια; Το IKEA πουλάει αυτή την gay μαξιλαροθήκη με το όνομα ενός πολιτικού;

Όταν αυτό το tweet ανέβηκε στο κοινωνικό δίκτυο, το Twitter απάντησε ακριβώς όπως θα το περιμέναμε.

H θέση της Ρωσίας σε θέματα ομοφυλοφιλίας, είναι ασαφής, αφού δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν τις διακρίσεις όσον αφορά το σεξουαλικό προσανατολισμό.

Στην ιστοσελίδα με τα προϊόντα της ΙΚΕΑ δεν εμφανίζεται καθόλου η συγκεκριμένη μαξιλαροθήκη με το όνομα του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, που φέρει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, (τα χρώματα της gay σημαίας),  ακόμη και αν ψάξει κανείς στο σουηδικό κατάστημα, απ’ όπου λήφθηκε αρχικά η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Οι συντάκτες της βρετανικής mailonline, έψαξαν λίγο περισσότερο το θέμα και ανακάλυψαν ότι το συγκεκριμένο προϊόν, υπήρχε στους καταλόγους της IKEA το 2012.

Εκπρόσωπος της σουηδικής εταιρείας, δήλωσε: «Το μαξιλάρι στη φωτογραφία λέγεται SKARUM και δεν είναι πλέον προς πώληση στα καταστήματα ΙΚΕΑ.Σταματήσαμε την πώληση του προϊόντος, τον Οκτώβριο του 2014, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέα σχέδια. Δεν μπορώ να σχολιάσω για την προέλευση της φωτογραφίας, όμως το όνομα του μαξιλαριού ήταν SKARUM. Εμείς ποτέ δεν θα κάναμε πολιτικές δηλώσεις με την ονομασία των προϊόντων μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE