Μετατέθηκε ο Διευθυντής του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα – Γνωστοποιείται το αποτέλεσμα της έρευνας -VIDEO

Μετατέθηκε ο Διευθυντής του  Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα – Γνωστοποιείται το αποτέλεσμα της έρευνας -VIDEO

Την μετακίνηση του Διευθυντή του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα της Λευκωσίας Λοΐζο Σέπο στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Σε ανακοίνωση την Κυριακή 08/09, το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι «κατόπιν των γνωστών γεγονότων στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα της Λευκωσίας και παρόλο που ο Διευθυντής του εν λόγω σχολείου επιθυμεί να συνεχίσει εκεί για να στηρίξει όλα τα παιδιά και να υλοποιήσει την πολιτική του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), η οποία στηρίζεται στις αρχές της πολυπολιτισμικότητας, της διαφορετικότητας και της ελεύθερης έκφρασης, πέραν από εθνικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις του κάθε μαθητή/ριας, κάποιοι προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με ενέργειές τους».

«H Αρμόδια Αρχή, για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας, αποφάσισε να μετακινήσει τον κ. Λοΐζο Σέπο από το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα και να τον τοποθετήσει στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης», προσθέτει και σημειώνει πως στη θέση του κ. Σέπου τοποθετείται από αύριο, 9 Σεπτεμβρίου 2019, ο Χρήστος Ζαντήρας.

Τέλος, το Υπουργείο τονίζει ότι «η έρευνα διεξάγεται κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019» και υπογραμμίζει πως «αν από την έρευνα διαφανεί ότι προκύπτουν οποιεσδήποτε ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν».

Από ΚΥΠΕ

Δείτε το οπτικό υλικό με τις δηλώσεις που έκανε στο ThemaOnline ο διευθυντής:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Το Ιράν είναι εχθρός μας...δεν είμαστε εύκολη λεία, λέει ο πρόεδρος των Εμιράτων - Η Τεχεράνη χτύπησε ξανά χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Live: Το Ιράν είναι εχθρός μας...δεν είμαστε εύκολη λεία, λέει ο πρόεδρος των Εμιράτων - Η Τεχεράνη χτύπησε ξανά χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE