«Έπιασε» κορυφή και Κασίγιας ο Ράμος

«Έπιασε» κορυφή και Κασίγιας ο Ράμος

Ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας ήταν βασικός στην αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε και έφτασε τις 167 συμμετοχές, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ίκερ Κασίγιας.

Ιστορικό σε κάθε περίπτωση είναι το εν εξελίξει παιχνίδι της Ισπανίας με τα Νησιά Φερόε, που διεξάγεται στη Χιχόν για τον 6o προκριματικό όμιλο του Euro 2020.

Ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, καταγράφοντας την 167η συμμετοχή με το εθνόσημο, ισοφαρίζοντας την επίδοση του πρώην συμπαίκτη του στην εθνική και στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας.

Πλέον, θεωρείται θέμα χρόνου να περάσει μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ ο επόμενος στόχος του είναι οι 176 συμμετοχές του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με την εθνική Ιταλίας, που είναι το ευρωπαϊκό ρεκόρ και οι 184 με την εθνική Αιγύπτου του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE