ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΘΛΙΒΕΡΕΣ εικόνες στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΘΛΙΒΕΡΕΣ εικόνες στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άδειες εξέδρες ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου το βράδυ της Κυριακής (8/9), καθώς μόνο 1.500 ήταν οι θεατές παρακολούθησαν από κοντά το Ελλάδα – Λιχτενστάιν.

H Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη του Λιχτενστάιν για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου δεν ήταν άλλη από τη συνηθισμένη τον τελευταίο καιρό με ελάχιστη προσέλευση.

Περίπου 1.500 προσήλθαν στο γήπεδο για να δουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στην έναρξη του δευτέρου γύρου της προκριματικής αυτής διαδικασίας.

Το αχανές γήπεδο, αλλά και η απογοητευτική πορεία με τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουν φέρει την Εθνική ουσιασικά εκτός μάχης διεκδίκησης της πρόκρισης στην τελική φάση είχαν ως αποτέλεσμα τις παρακάτω εικόνες:

Πηγή: Sport24.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top