ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ανάμεσα στους έξι τυχερούς που κατάφεραν επιτυχία στην 2ρη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/9), είναι και δύο πρόσωπα από την Κύπρο.

Πρόκειται για τυχερό που έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στον Συνοικισμό Ανθούπολης στην Λευκωσία και άλλον που έπαιξε στην Γερμασόγεια στην Λεμεσό.

Όπως θα δείτε, στην 2ρη κατηγορία πέτυχαν επιτυχία άλλα τέσσερα άτομα.

Οι έξι τυχεροί κερδίζουν από € 18.876,02.

Θυμίζουμε ότι και πάλι δεν υπήρξε τυχερός που να καταφέρει επιτυχία στην πρώτη κατηγορία έτσι, είχαμε νέο τζακ ποτ.

Στην κλήρωση της Πέμπτης (12/9) οι τυχεροί θα μοιραστούς το ποσό των 4 εκατ. τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE