ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ανάμεσα στους έξι τυχερούς που κατάφεραν επιτυχία στην 2ρη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/9), είναι και δύο πρόσωπα από την Κύπρο.

Πρόκειται για τυχερό που έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στον Συνοικισμό Ανθούπολης στην Λευκωσία και άλλον που έπαιξε στην Γερμασόγεια στην Λεμεσό.

Όπως θα δείτε, στην 2ρη κατηγορία πέτυχαν επιτυχία άλλα τέσσερα άτομα.

Οι έξι τυχεροί κερδίζουν από € 18.876,02.

Θυμίζουμε ότι και πάλι δεν υπήρξε τυχερός που να καταφέρει επιτυχία στην πρώτη κατηγορία έτσι, είχαμε νέο τζακ ποτ.

Στην κλήρωση της Πέμπτης (12/9) οι τυχεροί θα μοιραστούς το ποσό των 4 εκατ. τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE