ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Λευκωσιάτης και Λεμεσιανός στους τυχερούς – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ανάμεσα στους έξι τυχερούς που κατάφεραν επιτυχία στην 2ρη κατηγορία της κλήρωσης του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/9), είναι και δύο πρόσωπα από την Κύπρο.

Πρόκειται για τυχερό που έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στον Συνοικισμό Ανθούπολης στην Λευκωσία και άλλον που έπαιξε στην Γερμασόγεια στην Λεμεσό.

Όπως θα δείτε, στην 2ρη κατηγορία πέτυχαν επιτυχία άλλα τέσσερα άτομα.

Οι έξι τυχεροί κερδίζουν από € 18.876,02.

Θυμίζουμε ότι και πάλι δεν υπήρξε τυχερός που να καταφέρει επιτυχία στην πρώτη κατηγορία έτσι, είχαμε νέο τζακ ποτ.

Στην κλήρωση της Πέμπτης (12/9) οι τυχεροί θα μοιραστούς το ποσό των 4 εκατ. τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE