ΚΥΠΡΟΣ: Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο – Θέλουν απομάκρυνση της διευθύντριας

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο – Θέλουν απομάκρυνση της διευθύντριας

Με παρατράγουδα ξεκινά η σχολική χρονιά για στο Δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας Πόλεως Χρυσοχους, αφού οι γονείς των μαθητών, ζητούν την απομάκρυνση της διευθύντριας.

Μάλιστα, σε έκτακτη γενική συνέλευση των γονιών των μαθητών του εν λόγω σχολείου το της Κυριακής (8/9) αποφασίσθηκε ως μέτρο αντίδρασης, η αποχή των παιδιών τους από την πρώτη ημέρα (9/9).

Σύμφωνα με τους γονείς, η συμπεριφορά της διευθύντριας ανάγκασε αρκετούς εκπαιδευτικούς να εγκαταλείψουν το σχολείο και ότι φέτος, μόνο πρωτοδιόριστοι το στελεχώνουν, για τον ίδιο λόγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.