ΠΣΕΜ: «Νίκη του μαθητικού κινήματος η μετάθεση του διευθυντή του Λύκειου Απ. Βαρνάβα»

ΠΣΕΜ: «Νίκη του μαθητικού κινήματος η μετάθεση του διευθυντή του Λύκειου Απ. Βαρνάβα»

Περιστατικά με ρατσιστικές συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά, αναφέρει η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) σε ανακοίνωση της, καλώντας το Υπουργείο Παιδείας να τιμωρήσει έστω και τώρα τον διευθυντή στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα που έδιωξε μαθήτρια με μαντήλα.

Θεωρούμε, σημειώνεται, ως νίκη του μαθητικού κινήματος την μετάθεση του συγκεκριμένου διευθυντή καθώς η μαζική και έντονη αντίδραση έφερε αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως, προστίθεται, το Υπουργείο Παιδείας «με την υποκριτική του στάση και την μη τιμωρία του διευθυντή αλλά απλά την μετάθεση του σε άλλη διευθυντική θέση δίνει συγχωροχάρτι στις ρατσιστικές συμπεριφορές».

«Συγχαίρουμε τους συμμαθητές μας για τα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν. Η αντίδραση των μαθητών του Απ. Βαρνάβα αλλά και όλου του μαθητόκοσμου που στήριξε τον αγώνα τους έδειξε πως οι μαθητές όταν θελήσουν και είναι ενωμένοι μπορούν να διδάξουν ανθρωπιά σε ολόκληρη την κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE