ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο ο 42χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο ο 42χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε την Τρίτη (10/09), ο 42χρονος που συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. 

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε, ενώ σε έρευνα που έγινε χθες, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο παραλήφθηκε για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο, τρείς εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων καθώς και πέντε κάρτες μνήμης. και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE