«Όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί» απάντησε ο Πρόεδρος ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής για Αμμόχωστο

«Όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί» απάντησε ο Πρόεδρος ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής για Αμμόχωστο

«Όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί», ήταν η απάντηση που έδωσε την Τρίτη (17/9) το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την Αμμόχωστο.

 
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση της Πρεσβείας της Κίνας, στη Λευκωσία, και ερωτηθείς αν έχει λάβει τις αποφάσεις του σε ό,τι αφορά το θέμα προσφυγής στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τις τουρκικές προκλήσεις σε σχέση με την Αμμόχωστο και αν ναι, υπό ποιες προϋποθέσεις θα γίνει η προσφυγή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε ότι «όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE