«Όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί» απάντησε ο Πρόεδρος ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής για Αμμόχωστο

«Όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί» απάντησε ο Πρόεδρος ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής για Αμμόχωστο

«Όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί», ήταν η απάντηση που έδωσε την Τρίτη (17/9) το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την Αμμόχωστο.

 
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση της Πρεσβείας της Κίνας, στη Λευκωσία, και ερωτηθείς αν έχει λάβει τις αποφάσεις του σε ό,τι αφορά το θέμα προσφυγής στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τις τουρκικές προκλήσεις σε σχέση με την Αμμόχωστο και αν ναι, υπό ποιες προϋποθέσεις θα γίνει η προσφυγή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε ότι «όταν θα γίνει θα ανακοινωθεί».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE