ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Ντου' της Αστυνομίας σε υποστατικό- Έγιναν συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Ντου' της Αστυνομίας σε υποστατικό- Έγιναν συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομίας (ΥΚΑΝ, ΤΑΕ, Κλάδος Ανιχνευτικών Σκύλων), διεξήγαγαν το πρωί του Σαββάτου 21/9, συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία ερευνήθηκαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων, υποστατικά και οχήματα στην επαρχία Λεμεσού.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σε υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται ως κατοικία, εντοπίστηκαν ένας 30χρονος και μια 43χρονη. Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο τους ανευρέθηκαν, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης βάρους 15.5 γραμμαρίων, χάπια έκσταση βάρους 13.5 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.3 γραμμαρίων, ένα χειροποίητο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 1,850 ευρώ.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Σε έρευνα που έγινε σε δεύτερο δωμάτιο της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν 21χρονος και 41χρονη, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε, ότι στην οικία υπήρχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο κατέγραφε πλάνα από δημόσιο δρόμο και τα αποθήκευε σε συσκευή καταγραφής. Οι κάμερες ασφαλείας, καθώς και η συσκευή καταγραφής παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE